ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, το νέο Βατερλώ της Απαλαγάκη, το κινεζικό μαρτύριο για τον Μάνο, τα υπερόπλα Πιτσιλή, η αλήθεια για τη Μιράντα Πατέρα και ο γάτος Dollar, ο αεικίνητος Πιέρ και ο θαρραλέος πολιτικός με την κομμώτρια
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, λαμβάνοντας υπόψη τη σαφή σύγκλιση συμφερόντων, το Ελληνο-Ιταλικό Εμπορικό Επιμελητήριο Αθηνών και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. συμφώνησαν να δημιουργήσουν ένα «Μόνιμο Τραπέζι Συζήτησης», το οποίο θα έχει ως αποστολή την ανάπτυξη νέων δράσεων.
Η συμφωνία περιλαμβάνει άμεσα υλοποιήσιμες πρωτοβουλίες, όπως είναι ο σχεδιασμός ειδικού μενού που θα συνδυάζει ελληνική και ιταλική γαστρονομία και θα διαμορφωθεί μέσα από μία διαδικασία γευσιγνωσίας με τη συμμετοχή του επιβατικού κοινού, με στόχο οι νοστιμότερες επιλογές να ενταχθούν στο μενού του νέου υπερσύγχρονου ETR. Συγκεκριμένα, τα προϊόντα θα προέρχονται από μικρές μονάδες παραγωγής της Νοτίου Ιταλίας και της Ελλάδας και θα προσφέρονται στο επιβατικό κοινό των ETR, όπως επίσης και στις VIP αίθουσες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Η σειρά πακέτων γευσιγνωσίας που προβλέπονται για την πρώτη φάση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας θα είναι προσφορά της εταιρείας Qualira. Οι πρώτες ελληνο-ιταλικές γαστρονομικές γευσιγνωσίες θα λάβουν χώρα τον Ιούνιο, ενώ η τελική επιλογή, σε συνεννόηση με την υπηρεσίας τροφοδοσίας του ETR, θα πραγματοποιηθεί εντός του Ιουλίου.
Διαβάστε επίσης