• Top Stories

    Φρίκη στο Reina: Έριξε στα θύματά του τη χαριστική βολή – Τι έδειξε η αυτοψία

    • Contributor
    Κωνσταντινούπολη μακελάρης δράστης Reina


    Την φρίκη του μακελειού στο Reina αποκαλύπτει η ιατροδικαστική εξέταση για την ταυτοποίηση των 39 θυμάτων του μακελάρη.

    Όπως αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η Hurriyet, ο τρομοκράτης που εισέβαλε στο κλαμπ πυροβολώντας αδιακρίτως κατά των θαμώνων έριξε στα θύματά του την χαριστική βολή. Ο μακελάρης πυροβόλησε αλλεπάλληλες φορές στα θύματα που κείτονταν στο έδαφος. Ο ίδιος πυροβόλησε τα θύματα στο στήθος, στο κεφάλι και πισώπλατα. Το όπλο που χρησιμοποίησε είναι AK-47 Kαλάζνικοφ με φυσίγγια διαμετρήματος 7.62 mm. Ο τζιχαντιστής που αιματοκύλησε την Πρωτοχρονιά στην Τουρκία με ένα καλάσνικοφ, με ψυχραιμία άλλαξε τέσσερις γεμιστήρες και έριξε 120 σφαίρες δολοφονώντας 39 ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες.

    Eικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απεικονίζουν σκηνικό φρίκης:

    Εν τω μεταξύ άκαρπη ήταν η μεγάλη επιχείρηση της Τουρκικής αστυνομίας που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας στην συνοικία Zeytinburnu της Κωνσταντινούπολης στην προσπάθεια να συλληφθεί ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο της πόλης το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, μετά από πληροφορία για το σημείο στο οποίο μπορεί να κρύβεται.

    Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ολόκληρη η συνοικία αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και πάνω από αυτήν γίνονταν πτήσεις ελικοπτέρων που φώτιζαν τα κτίρια με τους προβολείς τους.

    Οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε ένα τριώροφο κτίριο όπου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις κρυβόταν ο ύποπτος. Ενας άνδρας ο οποίος προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς και πήδηξε από ένα μπαλκόνι. Οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πλευρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

    Η αστυνομία έχει προβεί σε 12 προσαγωγές, αλλά δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει τον μακελάρη. 

    H αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα δύο νέες φωτογραφίες του φερόμενου ως τρομοκράτη, χωρίς ακόμη να είναι σε θέση να αναφέρει κάποιο στοιχείο της ταυτότητάς του. Οι φωτογραφίες προέρχονται από βίντεο το οποίο τράβηξε ο ίδιος ο ύποπτος με το κινητό τηλέφωνό του.

    Τρία από τα θύματα του μακελάρη

    thimata 2 thimata 1 thimata

    Πηγή: thetoc.gr



    ΣΧΟΛΙΑ