• Top Stories

    Βερολίνο: Απίστευτο! Νεαροί έβαλαν φωτιά σε άστεγο στο μετρό

    • Αθηνά Λαρδή
    Βερολίνο


    Σοκ και οργή έχει προκαλέσει η απόπειρα μιας ομάδας νεαρών να κάψουν ζωντανό έναν άστεγο στο σταθμό του μετρό, Schönleinstraße, στο Βερολίνο.

    Οι ύποπτοι διέφυγαν με το τρένο μετά από το συμβάν, ωστόσο οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τους, αναζητώντας αυτόπτες μάρτυρες.

    Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως απόπειρα ανθρωποκτονίας.

    “Η δράση των νέων θεωρείται απόπειρα ανθρωποκτονίας”, ανακοίνωσε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι περαστικοί εντόπισαν τον άστεγο άντρα να καίγεται και γρήγορα έσβησαν τις φλόγες. Ένας οδηγός τρένου στο σταθμό έσπευσε να βοηθήσει. Ο “σαφώς σε κατάσταση μέθης” άστεγος επέζησε από την επίθεση χωρίς τραυματισμούς, ανακοίνωσε η αστυνομία.

    Η αναζήτηση των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη, με τις αρχές τώρα να απευθύνονται στους ανθρώπους στο Βερολίνο για να βοηθήσουν στον εντοπισμό των επιτιθεμένων.

    Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του χειμώνα το μετρό στο Βερολίνο παραδοσιακά επιτρέπει στους άστεγους να περάσουν τη νύχτα μέσα σταθμούς όταν είναι κλειστά. Ο σταθμός ήταν ανοικτός όλο το εικοσιτετράωρο κατά τη στιγμή του συμβάντος, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καιρός: Έρχεται ραγδαία επιδείνωση – Παγετός και χιόνια στην Αθήνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλη κυκλοφορίας 2017: Σε τέσσερις ημέρες λήγει η προθεσμία πληρωμής

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: George Michael: Τα σκάνδαλα και η πολυτάραχη ζωή του σπουδαίου καλλιτέχνη



    ΣΧΟΛΙΑ