ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ πραγματοποίησαν λίγο πριν τις 19:00 τέσσερις ανήλικοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα άτομα νεαρής ηλικίας πήραν αντικείμενα από τα σκουπίδια και τα πέταξαν στο λεωφορείο που βρισκόταν στην οδό Εγνατία, στο ύψος της οδού Αγίας Σοφίας.
‘Αμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Αστυνομικοί της Ομάδας ΟΠΚΕ ακινητοποίησαν 12 ανήλικους κοντά στο σημείο της επίθεσης. Τα άτομα προσήχθησαν ως ύποπτα με εντολή του κέντρου επιχειρήσεων της ‘Αμεσης Δράσης .
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερντογάν απαντά στις κατηγορίες περί χούντας: Το CHP σημαίνει χούντα
- Πράσινο φως στο deal DSV-DB Schenker ύψους €14,3 δισ. – Δημιουργείται η μεγαλύτερη εταιρεία logistics παγκοσμίως
- Μαργαρίτης Σχοινάς: Η απάντηση της Ευρώπης στον Τραμπ θα είναι «ζυγισμένη» – «Χτυπάει» εκεί που πρέπει
- Ρωσία: Καταδικάζει τους δασμούς Τραμπ – «Η Ουάσινγκτον δεν θεωρεί ότι δεσμεύεται από τους κανόνες του διεθνούς εμπορικού δικαίου»
