ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε τις πρώτες πρωϊνές ώρες στην ΕΛΑΣ έπειτα από τηλεφώνημα στην Εφημερίδα των Συντακτών για την ύπαρξη βόμβας στο υπ. Εργασίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα περίπου στις 1.20 τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου, και ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός σε σακίδιο που έχει τοποθετηθεί στο υπ. Εργασίας.
Υπολείμματα από εκρηκτικό μηχανισμό βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο περιεχόμενο του σακιδίου που εντοπίστηκε κρεμασμένο στην είσοδο του κτηρίου του υπουργείου Εργασίας στην οδό Σταδίου.
Άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις διέκοψαν την κυκλοφορία στην άνοδο της Πειραιώς προς Σταδίου και πραγματοποίησαν έρευνα στους εσωτερικούς χώρους του υπουργείου.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες μετά από τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις στο σακίδιο με τη βόμβα οι άνδρες των ΤΕΕΜ διαπίστωσαν ότι στο σακίδιο υπήρχε ένας εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος, άγνωστο γιατί, δεν ενεργοποιήθηκε.
Ο άγνωστος άνδρας υποστήριξε ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός θα ενεργοποιούταν σε 40 λεπτά από τη στιγμή του τηλεφωνήματος. Ενδεικτικό της σημασίας που δίνει η αστυνομία στα ευρήματα είναι το γεγονός ότι οι δρόμοι γύρω από το υπουργείο Εργασίας παρέμεναν κλειστοί για ώρες μετά το τηλεφώνημα του αγνώστου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κωνσταντινούπολη: Ο τρόμος επέστρεψε – 29 νεκροί σε 45 δευτερόλεπτα από δύο φονικές εκρήξεις (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με την Google στηρίζει τις νεοφυείς επιχειρήσεις
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Credit Suisse: αυτοί είναι οι λόγοι μου μας αρέσει η μετοχή τηςΕθνικής Τράπεζας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρινάκης για επεισόδια στον Ιανό: Να ξέρουν αυτοί οι φασίστες ότι η περίοδος της ασυλίας έχει περάσει ανεπιστρεπτί
- Νέα αναβάθμιση της ΔΕΗ από τον διεθνή οργανισμό CDP για θέματα κλιματικής αλλαγής
- Optima Bank: Πράσινο φως για μέρισμα 0,57 ευρώ και για το split της μετοχής
- Δήμας από Θεσσαλία: Oυσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τα καινούργια σχολεία
