Μία νέα μανία κατακλύζει τα social media και ιδιαίτερα το Instagram ύστερα από την ανακοίνωση της διεξαγωγής ενός διαγωνισμού περίτεχνων hairstyles εμπνευσμένων από τον ”Πόλεμο των Άστρων”.
Η σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας γραμμένη από τον Τζορτζ Λούκας δημιούργησε ένα φαινόμενο ποπ κουλτούρας το οποίο γέννησε 6 ταινίες και μια εκτενή λίστα από βιβλία, κόμικς, ηλεκτρονικά παιχνίδια, τηλεοπτικές σειρές, παιχνίδια, φιγούρες και γενικώς έναν ολόκληρο κόσμο γύρω από τη ταμπέλα Star Wars (Ο Πόλεμος των Άστρων).

star-wars-wallpaper-12

Αυτή τη φορά το ”φάντασμα” του Star Wars κατόρθωσε να εισβάλει και στα… κομμωτήρια, προκαλώντας τους πιο τολμηρούς κομμωτές να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό για το καλύτερο χτένισμα – βαφή μαλλιών εμπνευσμένο από τους ήρωες των ταινιών.

Συγκεκριμένα προς τιμήν της νέας ταινίας ”Star Wars: The Force Αwakens” oι γκουρού της κομμωτικής πήραν τα πινέλα και τα ψαλίδια τους και επιδόθηκαν σε τεχνοτροπίες με διαστημική ”πνοή” συνοδεύοντας της φωτογραφίες που ανήρτησαν με το hashtag, #StarWarsPopLocks.

Νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο Αnya Goy που ειδικεύεται στο χρώμα μαλλιών ενώ είναι συγγραφέας ενός βιβλίου με την ονομασία ”rainbow-colored hair”.

star1

Ωστόσο εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το δημιούργημα της Mishele DiMaria με ένα χτένισμα που φωσφορίζει στο σκοτάδι.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

star3

star2

star5

star6

SHARE

LEAVE A REPLY