ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα πως συζήτησε με την γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα για την ανάγκη οικονομικής υποστήριξης της ουκρανικής οικονομίας.
«Το ΔΝΤ είναι ένας σημαντικός εταίρος μας. Προσβλέπουμε σε περαιτέρω εποικοδομητική συνεργασία για τη διατήρηση της οικονομικής σταθερότητας της Ουκρανίας», τόνισε ο Ζελένσκι με ανάρτηση στο twitter.
Διαβάστε επίσης
Ο Ζελένσκι αντικαθιστά τον επικεφαλής των Δυνάμεων Εδαφικής Άμυνας
Ζελένσκι: Η κατάσταση στο Ντονμπάς παραμένει πολύ δύσκολη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Ήπιες απώλειες και πτώση για τράπεζες, στο -3,79% η Lamda
- Ρωσικές υβριδικές επιθέσεις στην Ευρώπη: Αυξάνονται τα περιστατικά και ο φόβος για επικίνδυνη κλιμάκωση (χάρτης)
- Σάκης Ρουβάς: Έτσι αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη (video)
- Ελβετικά ρολόγια: Άλμα 9% στις εξαγωγές για τέταρτο μήνα παρά την πτώση στις ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.