Ο Παντελής Καψής και ο …πολιτικός επίτροπος του ΔΟΛ

Τις τελευταίες εξελίξεις στον ΔΟΛ και κυρίως τον “διορισμό” Μουλόπουλου, ως …πολιτικός επίτροπος του δημοσιογραφικού συγκροτήματος, όπως λέει χαρακτηριστικά, σχολίασε ο πρώην υπουργός Παντελής Καψής.

Ο κ. Καψής, σε συνέντυεξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο flash 96, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ελήφθη μία απόφαση, να αναλάβει τον δημοσιογραφικό κατά κάποιο τρόπο έλεγχο ή συντονισμό ή διαχείριση του Βήματος και των Νέων ο κ. Μουλόπουλος, την ώρα που δεν ήταν αυτό το πρόβλημα του συγκροτήματος. Το πρόβλημα του συγκροτήματος είναι οικονομικό».

«Ο διορισμός ενός, ας μου επιτραπεί ο όρος, πολιτικού επιτρόπου, ο οποίος έκανε και προγραμματικές δηλώσεις, ποιά κριτική είναι αποδεκτή από εδώ και στο εξής, μόνο η τεκμηριωμένη κριτική, λέει και ποιοί θα βγαίνουν στο Βήμα F.M., δεν μπορεί ο κ. Πάγκαλος, λέει, να αποκαλεί τον πρωθυπουργό τσογλάνι, έκανε δηλώσεις δηλαδή λογοκριτικού χαρακτήρα, μοιραία προκάλεσαν πάρα πολύ σοβαρά ερωτηματικά» επισήμανε.

«Ότι η κίνηση αυτή υπηρετεί άλλες σκοπιμότητες, τον έλεγχο του Βήματος και των Νέων κυρίως και του Βήμα F.M. φυσικά, από την κυβέρνηση. Δόθηκε η εντύπωση ότι υπήρξε μία μυστική, να το πω, συνδιαλλαγή» κατέληξε στις δηλώσεις του ο πρώην υπουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παπαχρήστος για ΔΟΛ: “Εκμεταλλεύτηκαν τα προβλήματα υγείας του Ψυχάρη…”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το 2ο άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στον κόκκινο ΔΟΛ: Άλωση

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σταύρος Ψυχάρης: Ανακοίνωσε τον κ. Β. Μουλόπουλο και πήγε στον ανακριτή – Του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα

SHARE
Σόφη Ζιώγου
H Σόφη Ζιώγου έχει σπουδάσει ΕΜMΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε σε εφημερίδες όπως η Επιχειρώ, η Οικονομία κ.λπ και έπειτα πήγε στη Δανία για να γυρίσει 3 χρόνια μετά με ένα μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία και τον Κινηματογράφο από το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης (KUA). Το αξιοποίησε, όταν δούλεψε στον Όμιλο της Ναυτεμπορικής. Στο mononews.gr γράφει stories.

LEAVE A REPLY