Μύδροι κατά Μπακογιάννη από τον Απόστολο Γκλέτσο: «Βοήθεια»….

Μύδρους κατά του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη εξαπολύει ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετώπισε η περιφέρεια στην πρόσφατη κακοκαιρία.

Ο δήμαρχος Στυλίδας, έχει ανακοινώσει ήδη την υποψηφιότητά του για τη θέση του περιφερειάρχη στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και με ένα δελτίο Τύπου υπό τον τίτλο «Βοήθεια, ο κ.Μπακογιάννης…» μιλά για το «φιάσκο του χιονιού στη Στερεά», ενώ ταυτόχρονα κατηγορεί τον κ.Μπακογιάννη για πολλά που που έχουν «πλήξει» την περιφέρεια τα τελευταία χρόνια: Από τη ρύπανση του Ασωπού ποταμού, μέχρι την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αρχαιολογικοί χώροι της περιοχής, την απόφαση του περιφερειάρχη Στερεάς να αναστηλωθεί το σπίτι του Παύλου Μπακογιάννη και να μετατραπεί σε Σπίτι της Δημοκρατίας, μέχρι και τα όσα συνέβησαν το σαββατοκύριακο στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού.

Η ανακοίνωση του Απόστολου Γκλέτσου:

«Βοήθεια, ο κ.Μπακογιάννης…»
Μετά το δράμα του Ασωπού που είναι τραγωδία αλλά ενδεχομένως και……θα το κρίνει η ελληνική-ευρωπαϊκή δικαιοσύνη στην ώρα του, μετά την αποτυχία στην κουνουποκτονία, 1.300.000 ευρώ και είχαμε παστίλιες λίγο πριν τα χιόνια.
Μετά…..μετά….μετά….

Το φιάσκο του χιονιού στη Στερεά.

Και με πολιτική κουλτούρα και σκέψη, δίνω 750.000 ευρώ για σπίτι της δημοκρατίας, το σπίτι του πατέρα μου σ’ένα χωριό 90 κατοίκων κλεισμένο από το χιόνι το μισό και πλέον χωρίς δρόμο. Όταν οι δομές αρχαιολογικού και μουσειακού ενδιαφέροντος σύμφωνα με την ακαδημαϊκό κ.Αρβελέρ-Γλύκατζη είναι απαράδεκτες. Όταν σύμφωνα με δημοσιεύματα που κανείς δεν διέψευσε, εταιρία που ο κ.Μπακογιάννης ήταν στο Δ.Σ. πήρε 500.000ευρώ για να κάνει δημόσιες σχέσεις που;;;;; Εκεί που όλοι δουλεύουν εθελοντικά και οι φτωχοί συνεισφέρουν από το υστέρημά τους. Δηλαδή στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Όταν δίνει σε κάποια εταιρία εκτός Στερεάς με αμφιλεγόμενο πρόσωπο στο τιμόνι 500.000ευρώ για να σκεφτούν το τρομερό «Βρέξει,χιονίσει Στερεά Ελλάδα» και να μοιράσουν μερικά φυλλάδια στην Αθήνα. Τώρα θέλει να διαχειριστεί και το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού. Έχει λέει έτοιμα 35.000.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ. Ας μας πει για το φιάσκο στο χιονοδρομικό του Καρπενησίου.

Κ. Μπακογιάννη, τα εκατομμύρια του ΕΣΠΑ τάχα μου, οι ευθύνες της περιφέρειας, η σοβαρή πολιτική, η δημόσια διοίκηση δεν είναι θαρρώ το φόρτε σας. Βιαστήκατε πολύ, δεν σας προφύλαξε κανένας και όταν κάποιος είναι απόλυτα ετερόφωτος επειδή η ζωή και η διοίκηση έχουν καθημερινά πολλά και δύσκολα αντικείμενα θα εκτεθεί.

Το προσωπικό σας Βατερλό δυστυχώς έχει να κάνει και με την Στερεά, λυπούμαστε για αυτό και προσπαθούμε όλοι οι Ρουμελιώτες καθημερινά να μπαλώσουμε τα κενά. Καταλαβαίνω το αδιέξοδό σας, δεν έπρεπε να διοριστείτε άμαθος και άπειρος στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τώρα όχι μόνο αυτοί που ανήκαν στο δικό σας χώρο και κοιτούν τον ίδιο στόχο αλλά από όλο το φάσμα της πολιτικής, θα σας χτυπήσουν όλοι. Οι δικοί σας, κυρίως σε χρόνο άχρονο κομματικά και πολιτικά, ότι και αν επιλέξετε. Μη ξεχνάτε και τις πολιτικές βεντέτες για τις οποίες……καταλαβαίνετε….

Αναφέρομαι εκτός των άλλων και στην πρόσφατη εκλογή αρχηγού της αντιπολίτευσης, όπου με την επιλογή σας δείξατε απόλυτη ιδιοτέλεια. Πως μετά να σας εμπιστευτούν συνεργάτες και λαός;;;; Όσο για την μεταξύ μας σχέση, ναι κύριε Μπακογιάννη, σας έχω χρεωθεί πολιτικά γιατί πιστεύω πως οι αδυναμίες σας είναι τραγικές. Το βαρύ όνομα Μπακογιάννης-Μητσοτάκης, δυστυχώς δεν σας δίδαξε τίποτα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κωνσταντίνος Κυρανάκης : Έλληνας ο ισχυρότερος της λίστας του Forbes

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Tρελαμένη νταντά καίει 2χρονο αγοράκι με το σίδερο των μαλλιών (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο πλευρό του… Μητσοτάκη η Μαρία Χούκλη!

SHARE

LEAVE A REPLY