ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Wall Street: Ανάκαμψη για τις τεχνολογικές μετοχές με ώθηση από την Nvidia – Οριακές απώλειες για τον Dow Jones
Με ισχυρές απώλειες άνοιξε την εβδομάδα η Wall Street, με τις τεχνολογικές μετοχές να παρασύρουν ξανά, για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση, προς τα κάτω τους βασικούς δείκτες.
Ο Dow Jones έκλεισε με απώλειες 0,57% στις 25.306,83 μονάδες, με πτώση 144,23. Ο
S&P 500 έκλεισε στις 2.802,60 μονάδες, με απώλειες 0,58% ενώ ο Nasdaq στις 7.629,52 μονάδες, με βουτ
Ο τεχνολογικός κλάδος δέχεται ισχυρές πιέσεις λόγω των απογοητευτικών αποτελεσμάτων από ισχυρές εταιρείες όπως το Facebook (-2,19%), η Netflix (-5,7%) και το Twitter (-8,06%). Οι επενδυτές αναμένεται να εστιάσουν αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον τους στην Apple η οποία θα ανακοινώσει τα οικονομικά της μεγέθη το βράδυ της Τρίτης.
Από τις 30 μετοχές του Dow Jones 16 έκλεισαν σε θετικό έδαφος. Τα μεγαλύτερα κέρδη σημείωσαν οι Merck & Co. (+2,09%) και η Chevron Corp. (+1,48%). Αντίθετα, τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσε η μετοχή της VISA (-3,01%) και της American Express (-2,89%). Στο -2,69% έκλεισε η μετοχή της Boeing ενώ η Microsoft έκλεισε στο -2,15%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοκ στην Ομόνοια: Βρέθηκε νεκρός άνδρας δεμένος και με σακούλα στο κεφάλι
- Μαρινάκης: Πλήρης έλλειψη σεβασμού η απουσία κομμάτων από την ορκωμοσία Τασούλα, εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες
- ΑΒΑΞ: Υλοποίηση άνω του 65% του α’ τμήματος του οδικού άξονα Πατρών – Πύργου
- Γαλλία για δασμούς Τραμπ: Δεν θα υποκύψουμε στις απειλές της Ουάσινγκτον
