• Top Stories

    Διέφυγαν τον κίνδυνο οι δύο βαριά τραυματίες του σεισμού στην Κω

    Κως


    Ξεπέρασαν τον κίνδυνο οι δύο βαριά τραυματίες από τον σεισμό στην Κω. Συγκεκριμένα, ο 21χρονος Σουηδός και ο 23χρονος Νορβηγός, οι οποίοι βρίσκονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, εντός της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, πλέον δεν αντιμετωπίζουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

    Στο νοσοκομείο, νοσηλεύονται και ένας Έλληνας, στην οφθαλμολογική κλινική για παρακολούθηση, καθώς και μία Ελληνίδα, η οποία αναμένεται σύντομα να λάβει εξιτήριο.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου η κατάσταση της υγείας τους έχει ως εξής:

    Ο άνδρας, 21 ετών, Σουηδικής υπηκοότητας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), έχει ξυπνήσει, είναι σε ήπια καταστολή σε βελτιούμενη κατάσταση. Αναμένεται να υποβληθεί σε ορθοπεδικό χειρουργείο στο δεξί του χέρι.

    Ο άνδρας, 23 ετών, Νορβηγικής υπηκοότητας νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), η κλινική του κατάστασή είναι σημαντικά βελτιωμένη και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου.

    Ο άνδρας, 37 ετών, Ελληνικής υπηκοότητας με τραύμα στον δεξί οφθαλμικό κόγχο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική για παρακολούθηση.

    Η γυναίκα, 28 ετών, Ελληνικής υπηκοότητας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική, η κατάστασή της είναι καλή. Εφόσον οι σημερινές εξετάσεις είναι καλές, αναμένεται σύντομα να λάβει εξιτήριο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Κως: Έντονος μετασεισμός 4,6 Ρίχτερ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι εξωγήινοι εμφανίστηκαν μετά τον σεισμό στην Κω (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σεισμός Κως: Η στιγμή που εντοπίζουν τους νεκρούς στα συντρίμμια του μοιραίου μπαρ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ